fredag 26 april 2013

Fina stigar

Vilka fina skogar vi varit i! Förmiddagens pass var långdistans, jag hade 23 kontroller och när jag tagit nr 17 började bakhjulet svampa lite, punka! Passerade bilen och åkte för att pumpa och hoppades att lagningsvätskan skulle täppa till. Men icke! Körde vidare, men fick vända om. Trist. Hade gjort en ganska stor bom också, så det var absolut inget perfekt lopp.
För Peter gick det bättre, men han är ju aldrig nöjd... Barnen har roat sig med att spela fotboll, kasta grenar i en bäck och leka med My och Moa. Jon är ganska förtjust i My<3. Hon har en Barbiefilm!
På eftermiddagen var det teknikträning. Peter och jag körde tillsammans. Man hade varsin karta med olika banor. Den ena vände på karta medan den andre orienterade till sin kontroll, sedan skulle man peka ut på sin karta var man var. Det gällde alltså att vara fokuserad och komma ihåg i huvet hur man kört. Jättekul!
När vi kommit hem envisades Måns med att köra den militära hinderbanan. Jag och Jon vilade och tog en välbehövlig dusch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar