tisdag 23 april 2013

På resa

Hela familjen Alvarsson är ute och reser. Vi startade igår kväll från Riffet och kom så småningom fram till Långsand och tillbringade natten hos mina föräldrar. Inget är så skönt som att sova i Månsebo! Tyvärr gick vi och la oss alldeles för sent och skulle upp tidigt, så den goda sömnen blev kort.
Idag har vi hunnit med att både åka båt, bil och karuseller. Vi anlände i eftermiddags till Billund och LEGOLAND. Gissa om barnen längtat! Jon och jag har hängt tillsammans, vi har mest tittat på de olika uppbyggda världarna, framförallt Star Wars:-) Jon är lite feg när det gäller åkandet, det har blivit bil på bana, tuff-tuff tåg och en otäck karusell med flygplan som bara gick runt runt (dock mycket sakta). Varken Jon eller jag uppskattade den...
Peter är överlycklig över att Måns får och vill åka alla berg och dalbanor. De hade fullt upp. Efter lite shopping i lego-affären har vi nu åkt till vårt hotell. Peter är och fixar mat. Bäst att ladda inför morgondagen som innehåller både Legoland och första mtbo-loppet denna resa.
Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar