onsdag 28 oktober 2015

Disneyland

Tydligen har de franska skolbarnen också höstlov denna vecka. Det märktes. Hur många människor finns det egentligen? Och vad många det får plats på i en inhägnad yta. Vi kom dit vid 10 när de öppnade, men stannade inte till stängning. Var hemma på hotellet halv åtta. Då var alla väldigt trötta. Men hyfsat nöjda.
Jag och Jon brukar hänga ihop på såna här ställen. Han är inte sugen på att åka grejer, utan vill mest kolla in saker. Och köra parkour. Så Jon har hoppat upp och över de mesta staket och stenar som finns i de båda parkerna. Och så har vi varit i väldigt många affärer med olika typer av leksaker med disneytema. För att titta. Vi var benhårda igår. Nej till att köpa. Kanske grymt, men det funkar inte med Jon att välja bland så mycket saker som har ett så högt pris. Jag har istället lovat Jon att vi kan åka till världens största varuhus i Ullared och handla leksaker istället. Han fyller ju år om en vecka också. Då kan det ju hända att det trillar in nya roliga saker.
Måns och Peter åkte några attraktioner (bl a Space Mountain), men köerna var i genomsnitt på 70 minuter så det blev inte så många. Hela familjen åkte Ratatouille och det var en av de bästa attraktioner jag åkt (tack för tipset Cecilia). Det var 3D och verkligen skithäftigt. Jon och jag var också och kollade på stuntshowen med bilar och motorcyklar. Den var häftig, men lite för mycket prat för Jon. Duktiga stuntkillar var de iallafall!
Personligen tycker jag att Legoland är mycket bättre. Tycker det finns mer att titta på om man inte vill åka de värsta grejerna  och sen har det aldrig varit så mycket folk när vi varit där. Men absolut, en jättehäftig park. Just det, vi såg ju två parader, en med Halloweentema och sen den avslutande Disneyparaden på slutet. De var fina!
Avslutade kvällen på hotellet med McDs nuggets och wraps till barnen och ost och skinka till Peter och mig. Enligt barnen den bästa måltiden. Körde samma kombo kvällen innan. Det viktiga är också att vi köpt en liten låda med lökringar och annat snacks i affären också. Och tomater.

Nu frukost och sen bussåkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar