måndag 26 oktober 2015

La tour Eiffel

Japp. Vi är på plats. Flygresan gick bra. Tycker dock att piloterna på Ryanair bör träna på landning (kommer du ihåg vår resa Linda?). Kom till hotellet rätt så sent. Beställde hit pizza som tog en evighet att få, men somnade mätta (och med en avbiten tand). Det var en liten incident på vägen till hotellet bara. Något som vi skojat om hände. Men det löste sig. Vi är samlade igen, hela familjen. Det är bara det att Måns åkte lite metro själv. En station. Sen gick han av och väntade på oss andra. Och vi hade telefonkontakt. Hur det kunde hända? Ja, vi sprang för att hinna med tåget.  Men dörrarna gick igen innan vi andra tre hann in... Nu har vi utarbetat en plan för detta så det kan omöjligt hända igen. Det roliga är att Jon har full koll på metrokartan över stället där vi hittade Måns. Argentine. Så han pekar där varje gång vi ser en sån karta.

Idag har vi varit vid Eiffeltornet. Men vi har inte varit uppe. Barnen får åka tillbaka hit och gå upp en annan gång om de vill, idag var det ingen som ville för det var kö och kö och kö. Peter och jag har varit uppe förut. Men vi har tagit bilder. Eller Peter och Måns. En prutad selfiepinne har hjälpt till också. Och då har vi gått. Ända till Montparnasse. Och sen hade vi lovat Jon att gå in i en leksaksaffär, men hittade ingen. Ska till Disneyland imorgon och där finns väl en del... Nu har vi softat lite, jag har i uppdrag att ge mig ut och fixa käk och lite snacks. De andra är och tränar. Måns kör löpband , Peter cyklar och Jon sån där crossfitmaskin.

Och ja, vi har ätit croissanter till frukost.

Ha det gott!
Fredrika

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Ååh - vilka häääärliga bilder - och vem är förvånad att Måns hann först till tåget - med ett löparämne som han...och tänk att du hittade "min" destination - men det är klart - du är ju en fena på karta. Ska fundera på om jag kommer på nå´t bra hak, även om det är ett tag sen jag var där. To Paris - with Love!

    SvaraRadera