lördag 18 augusti 2012

Balatonsjön


Peter och jag delar rum och bil med Cecilia Thomasson, Cissi. Det funkar mycket bra och det är skönt att ha en erfaren person inom sporten att rådfråga. Det kan gälla allt  från vilka kläder man ska ha på sig på banketten till om hur  man gör när man stämplar i farten. Vi har det jättetrevligt.

Efter en ljummen natt vaknade vi 20 min innan frukosten. Gick ner och åt, men det var rätt skralt utbud. När cyklarna var ihopmonterade drog vi till Balatonsjön för att testa några kartor. Ritade in en fiktiv bana och körde. Terrängen bestod av bl a kalkstensvägar och grön skog i olika nyans. En stor del av dagen har bestått av att försöka förstå de olika nyanserna av grönt som förekommit. På kartan finns det mest ljusgrönt med olika områden av antingen mörkgrönt , grönt med raster eller annan konstig grön färg. Och det är inte säkert att man ser någon skillnad i verkligheten. Man kände sig ganska dåligt när man cyklade. Ingen fart  i benen och allt var allmänt tungt. Såg ett djur som var en blandning av apa och räv.


Vi käkade lunch och gick sedan in på den betalda playan vid Balatonsjön. Där badade och solade  vi en stund innan vi testade nästa karta innan vi åkte hem. Nu har vi fixat badgets och andra grejer. Vi har också ätit mat i den fantastiska skolbespisningsrestaurangen. Där serverades det leverfärssoppa följt av potatis och köttgryta samt saltgurka och en muslibar.

Måns har gjort mål på fotbollsmatch idag! Heja Måns!

Snart sovdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar