torsdag 20 juni 2013

Sprint igen

Sprinten igår gick ganska bra. Cissi blev femma och Helén strax före mig. Tog världscuppoäng! Lite revansch fick vi alla från i måndags. Det var en bana som var mer i skogen än i bostadsområden. Det betydde också att man kunde gena, dvs köra rakt genom skogen. Det var väl här jag la lite tid. Att ta ett beslut och att sedan följa det... Svårt ibland.
Dagen igår var varm. Vi var nere i stan och åt glass på eftermiddagen, annars var det mest vila och pilla med cykeln. Eller, jag fixar inte så mycket. Som tur är har den varit hel. Det enda man behöver göra är att byta kartbord, tvätta den, smörja kedja och pumpa däcken ibland. Perfekt!
Nu är klockan strax efter sju och det ät snart frukostdags. Starten idag är vid halv elva. Vi ska köra långdistans och det är masstart. Det betyder att alla i ens klass startar samtidigt, sedan är det olika gafflingar, dvs man tar kontrollerna i olika ordning och så är det även två slingor som man också tar i olika ordning. I det stora hela blir det rättvist och den som är först i mål har vunnit. Det ska bli kul.
Nu är barnen hos mor och far på Västkusten. Fotbollsskolan är slut för Måns. Han verkar haft det bra där. Hoppas bara de håller sams på Långasand. Cyklarna är med så de får väl ta några turer med dem.
Kom just på att det är midsommarafton idag. Hoppas vädret blir bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar